lauantai 25. syyskuuta 2010

Huomenta!

Ookei, tänään taitaa olla parempi päivä. En muista, milloin viimeksi olisin nukkunut yhtä hyvin kuin viime yönä, joten sekin saattaa vaikuttaa asiaan. Nyt oman blogin tekeminen alkaa mennä rutiinilla, mutta olen kohdannut yllättävän ongelman. Haluaisin seurata muiden blogeja, mutta en tiedä mistä aloittaisin. Ehdotuksia?

Tekisi mieli pitää lomaaaaaa. Nytkin olisi yhtä jos toista tehtävänä ja mhmhmh, täällähän minä kirjoittelen. Lisäksi olisi paljon asioita, joita todella haluaisin tehdä (mutta mistä aikaa?). Onneksi työurakkani rauhoittuu hieman kuun vaihtuessa, en kestä enää zombioloa.

Kuun vaihtuessa työrutiinini tulee muuttumaan aika reippaasti. Tulevaisuudessa vietän entistä enemmän aikaa kotona, mutta se myös lisää työurakkaani. Reippaasti. En siis pääse viettämään ”vapaapäiviä”, kuten monet minulle väittävät.

Minulle on tapahtumassa myös yhtä jos toista mielenkiintoista tämän lisäksi. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmieni mukaan, pääsen kouluun avustajansijaiseksi. Mahtava asia, nimittäin edellisessä työssä sain naurettavan palkan. Nyt ottaa päähän. Kenties rahatilanne on korjattavissa alkavalla työjaksolla.

Odotan suurella innolla alkavaa työtäni, pääsen kokeilemaan jälleen jotain uutta. Vähän vaihtelua syksyyn :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat