maanantai 4. lokakuuta 2010

Odotellessa

En voi olla ihailematta alkavaa päivää; aurinko paistaa kutsuvasti puiden takaa, maa on kuiva, ilma raikas. Tuskin maltan odottaa sitä, kun saan vetäistä kengät jalkaan ja astella ulos raittiiseen ilmaan.

Jouluihmisenä olen näin lokakuun alkaessa tietenkin suunnitellut jo joululahjoja, ideoita löytyy paljon, saa nähdä mitkä niistä toteutuvat. Olen kuitenkin myös hitusen verran, mutta vain hitusen, allapäin, sillä tiedän kesän olevan viimeistään nyt todella ohi. Edellinen talvi oli täydellinen lumineen ja pakkasineen, mutta lumien vain pysyessä maassa huomasin todella odottavani kesän lumoavaa vihreyttä ja lämpöä. Kauan kaivattu kesä kesti pitkään ja oli ihana, mutta näin jälkikäteen jäin kaipaamaan sitä.

No, joka tapauksessa, tällä hetkellä odotan kesää enemmän hetkeä, jolloin ensilumi sataa maahan. Jos ette muuten sinä päivänä vilkaisekaan ulos, viimeistään blogistani tulette huomaamaan tämän tapahtuman. Sen voin taata.

Ihmisten on helpompi elää hetkessä, jos tulevaisuudessa on jotain kivaa odotettavissa. Itselläni on jo tällä viikolla paljon asioita joita odotan. Yksi viikon kohokohdista on se, kun pitkästä aikaa saavun rakkaille tuttavilleni yöksi. Olen ollut viime aikoina kiireinen ja suunnitelmani käydä siellä ja viivähtää hieman pitempi tovi ovat aina vain jääneet kauemmas tulevaisuuteen. Joten heti kun sain suuren urakan pois niskastani, päätin, että nyt on sen aika :)

Kauan kaivattu syysloma (kenellä se nyt on) häämöttää tulevaisuudessa. Asuinpaikasta riippuen se on hieman lyhyemmän tai pidemmän ajan päässä, mutta kohta se kuitenkin on. Joten ei muuta kuin iloisin mielin eteenpäin syyslomaa tai jotain muuta odotellessa.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lukijat